Image CAPTCHA
Суреттегі мәтінді жазыңыз
     

Дипломдық жұмыстар

Химия, технология

Азот тотығының бидай алейрон клеткаларының программаланған өліміне әсері

КIРIСПЕ……………………………………………………………………….…....5

1 ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ………………..…………….…………………………....6
1.1 Астық тұқымдастарының алейрон қабаттары.......... .................................6
1.2 Гиббереллин қышқылының метаболизмі.................................................... 8
1.3 α-амилазаның функциясы мен құрылысы.................................................11
1.4 Азот тотығы……………..………………………………………....................13

2 ЭКСПЕРИМЕНТТІК БӨЛІМ...........................................................................16

2.1 МАТЕРИАЛДАР МЕН ЗЕРТТЕУ ӘДІСТЕРІ....….....……………..….....16
2.1.1 Бидай дәнінің жекелеген алейрон ұлпасын бөліп алу…..............16
2.1.2 Бидай дәнінің жекелеген қабатын инкубациялау шарттары.....16
2.1.3 Сутегінің асқын тотығының мөлшерін анықтау ……...…...…..17
2.1.4 Клеткалық және секрецияланған α-амилаза ферменттерін экстракциялау және олардың белсенділігін анықтау.................17
2.1.5 ДНҚ-ны бөліп алу әдісі……………..…………................................18

3 НӘТИЖЕЛЕР ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ТАЛҚЫЛАУ.……………………….... ..19

4 ҚОРЫТЫНДЫ..……………………………………………………….……......25

5 ҚОЛДАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТIЗIМI……………………………..…...26

Жұмыстың көлемі: 30 бет
Бағасы: 3000

Жыл: 
2010