Image CAPTCHA
Суреттегі мәтінді жазыңыз
     

Дипломдық жұмыстар

Математика, алгебра, геометрия, физика

Асханалық қызмет көрсетудің түрлері мен әдістерін талдау ( ЕҰУ асханасы мысалында)

 

КІРІСПЕ       4

1. БӨЛІМ   Мейрамхана қызмет көрсетудің теориалық аспектілері    7

1.1 Мейрамхана және мейрамхана қызмет көрсету  классификациясы           7

1.2 Мейрамхана қонақтарына қызмет көрсету технологиясы   12

1.3 Мәдени – демалыс бағдарламалары мен техникалық ерекшеліктері         19

2. БӨЛІМ Л.Н. Гумилев атындағы Еуразия Ұлттық университетінің            24

асхана қызметін талдау       24

2.1 Мекеменің жалпы сипаттамасы          24

2.2  Еуразия Ұлттық университеті асханасының қаржы-шаруашылық          25

қызметін талдау        25

2.3 Қызмет көрсету технологияларын талдау      36

3. БӨЛІМ  Еуразия Ұлттық Университеті асханаларының қызмет көрсетуді           52

жетілдірудің жолдары         52

3.1 Еуразия Ұлттық Университетінің асханаларында  жоғары сапалы қызмет көрсетудің бағдарламасын ұйымдастыру            52

3.2 Материалдық-техникалық базаны жетілдіру 56

ҚОРЫТЫНДЫ         60

ҚОЛДАНЫЛҒАН   ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ         63

 

жұмыс көлемі 63 бет

бағасы 5000 тг

Жыл: 
2010