Курстық жұмыстар
Биология (өсімдіктану), зоология (жануартану), экология, медицина
Пробиотикалық тағамдардың микрофлорасын зерттеу
КІРІСПЕ..........................................................................................................3
1 ӘДЕБИЕТТЕРГЕ ШОЛУ.........................................................................4
1.1 Функциональды пробиотикалық тағамдардың сипаттамасы және қолданылуы..............................................................................................................4
1.2 Сүт қышқылды бактериялардың қасиеттері мен табиғатта таралуы...................................................................................................................11
2 МАТЕРИАЛДАР МЕН ӘДІСТЕР……………………………….……15
2.1 Зерттеу объектілері…………………………………………………….15
2.2 Зерттеу әдістері…………………………………………………………15
2.2.1 Пробиотикалық тағамдардың жалпы микрофлорасын зерттеу және
таза дақылдарды бөліп алу әдістері…..................…………......................17
2.2.2 Сүт қышқылды бактериялардың морфологиялық және
культуральдық қасиеттерін анықтау әдістері……………………………19
2.2.3 Сүтқышқыл бактериялардың физиология - биохимиялық
қасиеттерін анықтау әдістері……………………………………………..20
2.2.4 Сүтқышқыл бактериялардың антагонистік қасиеттерін анықтау
әдістері……………………………………………………………………...21
2.2.5 Сүтқышқыл бактериялардың антибиотиктерге сезімталдық
қасиеттерін анықтау әдістері……………………………………………..22
3 НӘТИЖЕЛЕР МЕН ТАЛҚЫЛАУЛАР……………………………...23
3.1 Imunele және Lacta+лактулоза пробиотикалық тағамдарының жалпы
микрофлорасын зерттеу және таза дақылды бөліп алу………………….24
3.2 Сүтқышқыл бактериялардың морфологиялық және культуральдық
қасиеттері……………………………………………..................................27
3.3 Сүтқышқыл бактериялардың физиология – биохимиялық қасиеттері...............................................................................................................29
3.4 Сүтқышқыл бактериялардың антоганистік қасиеттері және
антибиотиктерге сезімталдық қасиеті.........................................................32
ҚОРЫТЫНДЫ............................................................................................33
ПАЙДАЛАНҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ..............................................34
Жұмыстың көлемі: 34 бет
Бағасы: 2000
Алматы қ., С.Сейфуллин даңғылы 458, кеңсе 211. тел.watsapp: +7707-872-12-61, +7707-872-12-66
Астана қ., Иманова к. 19, «Алматы» БО, 504G кеңсе. тел.watsapp: +7707-872-12-66, +7707-872-12-65, +7707-872-12-68
Қарағанды қ., Ерубаев к. 34, 315 кеңсе. тел:watsapp: +7707-872-12-62, +7707-872-12-66
пошта: kaz-diplom@mail.ru