Курстық жұмыстар
Биология (өсімдіктану), зоология (жануартану), экология, медицина
Сүтқышқылды бактериялар
КІРІСПЕ .............................................................................. 4
1. ӘДЕБИЕТТЕРГ ШОЛУ.................................................... 6
1.1 Сүт қышқылды өнімдердің микробиологиялық құрамы және оларды дайындау технологиясы .................................................. 6
1.2 Сүт қышқылды бактериялар, олардың табиғатта таралуы мен жіктелуі және қолданылуы ........................................................... 11
2. МАТЕРИАЛДАР МЕН ӘДІСТЕР........................................ 15
2.1 Зерттеу объектілері ...................................................................... 15
2.2 Зерттеу әдістері ............................................................................. 15
2.2.1 Сүтқышқылды өнімдердің микрофлорасын анықтау әдісі ........... 15
2.2.2 Сүтқышқылды бактериялардың морфологиялық және культуралдық қасиеттерін зерттеу әдістері ............................... 16
2.2.3 Сүтқышқылды бактериялардың физиологиялық және биохимиялық қасиеттерін зерттеу әдістері..................................... 17
2.2.4 Сүт қышқылды бактериялардың қышқыл түзу және антоганистік қасиеттерін анықтау әдістері................................... 18
2.2.5 Сүтқышқылды бактериялардың антибиотиктерге сезімталдылығын анықтау әдісі........................................................ 18
3. НӘТЕЖИЕЛЕР МЕН ТАЛҚЫЛАУЛАР.......................... 19
3.1 Сәби нәрі ас үйінен алынған сүт қышқылды сусындардың жалпы микрофлорасы және сүт қышқылды бактериялардың таза дақылдарын бөліп алу ............................................................ 19
3.2 Сүтқышқылды бактерияларың морфологиялық және культуралдық қасиеттері ................................................................................................. 21
3.3 Сүтқышқылды бактериялардың физиологиялық және биохимялық қасиеттері ................................................................. 23
3.4 Сүтқышқылды бактериялардың антибиотиктерге сезімталдылығы.................................................................................. 24
3.5 Сүтқышқылды бактериялардың қышқыл түзу және антоганистік қасиеттері ................................................................... 26
4 ҚОРЫТЫНДЫ ................................................................................
29
5 ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ ........................... 30
Жұмыстың көлемі: 30 бет
Бағасы: 2000
Алматы қ., С.Сейфуллин даңғылы 458, кеңсе 211. тел.watsapp: +7707-872-12-61, +7707-872-12-66
Астана қ., Иманова к. 19, «Алматы» БО, 504G кеңсе. тел.watsapp: +7707-872-12-66, +7707-872-12-65, +7707-872-12-68
Қарағанды қ., Ерубаев к. 34, 315 кеңсе. тел:watsapp: +7707-872-12-62, +7707-872-12-66
пошта: kaz-diplom@mail.ru