Image CAPTCHA
Суреттегі мәтінді жазыңыз
     

Тегін жүктеу

Химия, технология

Сүт қышқылы

Курстық жұмыстар

  1. Аналиткалық шолу.

1.1. Сүт қышқыл ашу процесі.

1.2. Гомоферментативті сүт қышқылын ашуының қоздырғыштары.

1.3.   Гетероферментативті сүт қышқылын ашу процесі.

1.4.  Сүттің ең ақырғы қышқылдығын анықтау.

1.5.  Моноқышқылды бактериялардың практикада қолданылуы.

1.6. Сапасына талапнама.

2. Ғылыми – зерттеу бөлімі.

2.1.  Ірімішік қайнатуда қолданылатын бактериялды ашытқылар мен препараттар.

2.2. Ірімшік қайнатуда қолданылатын зеңдер.

2.3.  Тәжірибенің нәтижесі және оларды талқылау.

Қорытынды.

Қолданылған әдебиеттер тізімі.

Жыл: 
2008
Жүктеу (52.96 Кб)