Image CAPTCHA
Суреттегі мәтінді жазыңыз
     

Курстық жұмыстар

Биология (өсімдіктану), зоология (жануартану), экология, медицина

Цитокинин медиаторымен өңделген жұмсақ бидай сорттары

КІРІСПЕ
1 Негізгі бөлім
Фитогормондарға жалпы сипаттама
Цитокининдердің жалпы сипаттамасы
Химиялық құрылымы
Цитокининдердің ашылу тарихы
Цитокининдердің физиологиялық рөлі
Цитокининдердің әсер ету механизмі
Цитокининнің сигналды трансдукциясы механизмдерін зерттеу
Өсімдік организміне тұздану факторының әсері
Топырақтың тұздану түрлері
Өсімдік организмдерге тұзданудың әсерінің себептері мен зардаптары
Тұздануға бейімделу механизмі
Галлофиттер - Тұзды топырақ өсімдіктері
2 Материалдар мен зерттеу әдістері
Зобъектісіне сипаттама
Жұмыстың өтілу жағдайы
Зерттеу материалдары
Зерттеу әдістері
Цитологиялық талдау әдісі
3 Зерттеу нәтижелері мен талқылаулар
Әртүрлі пайыздағы хлорлы натрий тұзы мен цитокинин медиаторы биореттегішінің бидай дәнінің өнуіне әсері
Әртүрлі пайыздағы хлорлы натрий тұзы мен цитокинин медиаторы биореттегішінің бидай өсімдігінің сабақ және тамыр ұзындықтарына әсері
Әртүрлі пайыздағы хлорлы натрий тұзы мен цитокинин медиаторы биореттегішінің жұмсақ бидайдың митотикалық индексіне әсері
Цитокинин медиаторы биореттегішінің жұмсақ бидай сорттарының өнімділік параметрлеріне әсерін зерттеу

ҚОРЫТЫНДЫ
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ

Жұмыстың көлемі: 34 бет
Бағасы: 2000

Жыл: 
2010