Курстық жұмыстар
Биология (өсімдіктану), зоология (жануартану), экология, медицина
Қой сүтінің құрамы мен қасиеттері
КІРІСПЕ 3
1 ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ 4
1.1 Қой шаруашылығы 4
1.2 Сүт 4
1.3 Сүттің физикалық қасиеттері 6
1.4 Сүттің химиялық қасиеттері 7
1.5 Сүттің биохимиялық құрамы 9
1.6 Қой сүті 12
1.7 Сүт өнімдерінің тағамдық маңыздылығы мен шипалық қасиеттері 14
2 ЗЕРТТЕУ ОБЪЕКТІСІ МЕН ЗЕРТТЕУ ӘДІСТЕРІ
2.1 Зерттеу объектісі
2.2 Зерттеу әдістері
ҚОРЫТЫНДЫ
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ 15
Жұмыстың көлемі: 21 бет
Бағасы: 2000
Жыл:
2010 Алматы қ., С.Сейфуллин даңғылы 458, кеңсе 211. тел.watsapp: +7707-872-12-61, +7707-872-12-66
Астана қ., Иманова к. 19, «Алматы» БО, 504G кеңсе. тел.watsapp: +7707-872-12-66, +7707-872-12-65, +7707-872-12-68
Қарағанды қ., Ерубаев к. 34, 315 кеңсе. тел:watsapp: +7707-872-12-62, +7707-872-12-66
пошта: kaz-diplom@mail.ru