Дипломдық жұмыстар
Биология (өсімдіктану), зоология (жануартану), экология, медицина
Етті бағыттағы балапандардың өсіп-жетілуінің биологиялық ерекшеліктері
Нормативтік сілтемелер………………………………………… 4
Белгілер мен қысқартылған сөздер …………………………… 5
АННОТАЦИЯ................................................................................................ 3
НОРМАТИВТІК СІЛТЕМЕЛЕР.................................................................. 4
АНЫҚТАМАЛАР......................................................................................... 5
БЕЛГІЛЕНУЛЕР МЕН ҚЫСҚАРТУЛАР................................................... 6
КІРІСПЕ.......................................................................................................... 7
1 ӘДЕБИЕТТІК ШОЛУ................................................................................... 8
1.1 Бройлер өсіру технологиясы........................................................................ 8
1.2 Етті бағыттағы бройлер тұқымдары............................................................ 10
1.3 Құс (тауық) етін өндірудегі селекциялық және
технологиялық жұмыстар............................................................................. 12
1.4 Құс азықтандыру мөлшері мен мерзімдік азық үлестері.......................... 13
2 ЗЕРТТЕУ НЫСАНЫ МЕН ӘДІСІ............................................................... 17
2.1 Құс (тауық) анатомиясы мен физиологиясы.............................................. 17
2.2 Құстың (тауықтың) биологиялық ерекшеліктері...................................... 23
2.3 Құстың жұмыртқа өнімділігі....................................................................... 27
2.4 Инкубацияланған балапан жынысын анықтау.......................................... 28
2.5 Балапан жасын анықтау............................................................................... 29
2.6 Құстың ет өнімділігі, сапасы...................................................................... 29
2.7 Құстарды (тауықтарды) күту және азықтандыру..................................... 36
2.8 Бройлерді сою............................................................................................... 47
2.9 Құс етін өңдеу технологиясы..................................................................... 50
3 ТІРШІЛІК ҚАУІПСІЗДІГІ, ҚОРШАҒАН ОРТАНЫ ЖӘНЕ
ЕҢБЕКТІ ҚОРҒАУ....................................................................................... 55
3.1 Өндірістік санитария................................................................................... 55
3.2 Құс саңғырығын залалсыздандыру, сақтау және пайдалану................... 56
3.3 Өрт қауіпсіздігін сақтау............................................................................... 56
3.4 Қоршаған ортаны қорғау............................................................................. 57
4 ҚҰС ЕТІН ӨНДІРУДІҢ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ТИІМДІЛІГІ..................... 58
5 ҚОРЫТЫНДЫ............................................................................................... 59
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ............................................. 60
жұмыс көлемі:60 бет
бағасы:5000 тг
Алматы қ., С.Сейфуллин даңғылы 458, кеңсе 211. тел.watsapp: +7707-872-12-61, +7707-872-12-66
Астана қ., Иманова к. 19, «Алматы» БО, 504G кеңсе. тел.watsapp: +7707-872-12-66, +7707-872-12-65, +7707-872-12-68
Қарағанды қ., Ерубаев к. 34, 315 кеңсе. тел:watsapp: +7707-872-12-62, +7707-872-12-66
пошта: kaz-diplom@mail.ru