Дипломдық жұмыстар
Биология (өсімдіктану), зоология (жануартану), экология, медицина
Жамбыл облысында қант қызылшасының өнімін арттыруда биостимуляторларды қолданудың биологиялық негіздері
Кіріспе.........................................................................................................................
І тарау. Әдебиеттерге шолу....................................................................................
1.1. Алғы дақылдың қант қызылшасына әсері......................................................
1.2. Арам шөптермен күрес......................................................................................
1.3. Су режимі...........................................................................................................
1.4.Себу әдісі мен себу нормасының өнімділікке әсері....................................
1.5. Себілетін тұқымның сапасын лазерлік агротехнология әдісімен арттыру...
1.6.Сәуле энергиясы әсерінен өсімдікте болатын биологиялық өзгерістер............................................................................................................
1.7.Жамбыл облысында қант қызылшасын өсіру мен өндіру жағдайлары.....
II –тарау. Қант қызылшасының агробиологиялық ерекшеліктері мен оны өсіру агротехнологиясы...........................................................................................
2.1. Қант қызылшасының биологиялық ерекшеліктері.........................................
2.2. Қант қызылшасын өсіру агротехнологиясы....................................................
2.3. Қант қызылшасының зиянкестері мен аурулары және оларға қарсы күрес шаралары....................................................................................................................
ІІІ тарау. Зерттеу нәтижелері......................................................................................
3.1. Зерттеу жұмыстарына қойылатын талаптар мен зерттеу әдістемесі............
3.2.Қант қызылшасына магниттік биостимуляцияны қолдану арқылы өсіру нәтижелері.................................................................................................................
3.3.Қант қызылшасы өнімділігіне топырақты өңдеу технологиясының әсері...
Қорытынды...............................................................................................................
Әдебиеттер...................................................................................................
Жұмыстың көлемі: 72 бет
Бағасы: 7000
Алматы қ., С.Сейфуллин даңғылы 458, кеңсе 211. тел.watsapp: +7707-872-12-61, +7707-872-12-66
Астана қ., Иманова к. 19, «Алматы» БО, 504G кеңсе. тел.watsapp: +7707-872-12-66, +7707-872-12-65, +7707-872-12-68
Қарағанды қ., Ерубаев к. 34, 315 кеңсе. тел:watsapp: +7707-872-12-62, +7707-872-12-66
пошта: kaz-diplom@mail.ru