Дипломдық жұмыстар
Биология (өсімдіктану), зоология (жануартану), экология, медицина
Қуаңшылықтың әсерінен әртүрлі жаздық бидай генотиптерін физиологиялық және биохимиялық көрсеткіштерін зерттеу
КІРІСПЕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4
1 ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. 5
1.1 Құрғақшылық ұғымы туралы . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. 5
1.2 Өсімдіктердің бейімделу қасиеті. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. 7
1.3 Өсімдікке ылғал жетіспеушілігі мен жоғары температураның
әсері. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
1.4 Өсімдіктердің қуаңшылыққа төзімділігін анықтау және арттру әдістері. . . . . . . . . . . . . . 10
1.5 Қуаңшылық кезіндегі пролинің әсері. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
2 ЗЕРТТЕУ МАТЕРИАЛДАРЫ МЕН ӘДІСТЕРІ. . . .. . . . . . . . . . . . . ..
2.1 Зерттеу материалдары . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .
2.2 Зерттеу әдістері . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
2.2.1 Құрғақ және сулы массалры арасындағы арасалмақты анықтау әдіс. . . . . . . . . . . . . . .15
2.2.2Бидай генотиптері құрамындағы қанттардың мөлшерін рефрактометрлік әдіспен анықтау. 16
2.2.3 Пролинің мөлшерін анықтау… .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
3 НӘТИЖЕЛЕР ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ТАЛДАУ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. 17
ҚОРЫТЫНДЫ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
ПАЙДАЛАНҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Жұмыстың көлемі: 30 бет
Бағасы: 2000
Алматы қ., С.Сейфуллин даңғылы 458, кеңсе 211. тел.watsapp: +7707-872-12-61, +7707-872-12-66
Астана қ., Иманова к. 19, «Алматы» БО, 504G кеңсе. тел.watsapp: +7707-872-12-66, +7707-872-12-65, +7707-872-12-68
Қарағанды қ., Ерубаев к. 34, 315 кеңсе. тел:watsapp: +7707-872-12-62, +7707-872-12-66
пошта: kaz-diplom@mail.ru